Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu Star Wars

Jocuri cu Star Wars

Începeți Star Wars în care va trebui să-l ajutați pe cavalerul Jedi să lupte împotriva forțelor din partea întunecată. In aceste jocuri cu Star Wars acesta se pregătește pentru lupta cea mai epică cu sabii cu laser, să preia controlul și să aibă forța să se alăture.

Una dintre cele mai de succes francize de film din science fiction este Star Wars. Faptele expiră într-o galaxie îndepărtată într-un moment nespecificat. Totul începe cu Star Wars "O Nouă Speranță" a fost urmată de "Empire Strikes Back" și "Return of the Jedi". Dupa aceasta trilogie initiala vin precotiile sale "The Phantom Menace", "Atacul clonelor" si "Razbunarea din Sith". Două trilogii de filme care vor fi completate de Star Wars Clone Wars și succesul său cel mai nou Star Wars Force Awakening. Acest univers ciudat, unde lupta bună și rea stăpânește. Pe de o parte, sunt Cavalerii Jedi care încearcă să aducă pace în galaxie, pe de altă parte doar doresc să distrugă Sithul și să se supună voinței Sale veșnice.

Ceea ce diferențiază Jedi sau Sith, indiferent de rasă, este afinitatea lor cu forța. Forța este abilitatea de a percepe și de a interacționa cu lumea și de a avea un efect asupra ei, ea poate fi folosită pentru a apăra, ataca sau alte opțiuni. În funcție de timpul pe care îl întâlnim, putem lupta cu trupele de clonă împotriva federațiilor comerciale sau a droizilor și vom lupta împotriva imperiului și Darth Vader. Aduceți pacea în galaxie nu este atât de simplu și să utilizați puterile noastre este necesar, dar în mâna noastră este alăturați-vă lumina și ajutați pe cei care au nevoie. Sau să cedezi întunericului care trăiește în noi și să devină un duh rău.

Decizia este în mână și jocurile pe care le aducem în această categorie cu jocuri cu Star Wars sunt la indemana ta. Petreceți un timp distractiv cu personajele Star Wars de pe PC complet gratuit și online. Această serie de filme a câștigat deja jocuri pentru platforme precum PS3, PS4 sau XBOX cu multe jocuri printre care cea mai recentă luptă Star Wars Battlefront. Acum este momentul mini-jocului pe care îl puteți experimenta noi aventuri cu Jedi și pentru a pune capăt întunericului galaxiei. Asa ca nu-i rata.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top