Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri DisneyJocuri cu Elsa

Jocuri cu Elsa

Cele mai noi

Jocuri cu Elsa

Prințesa Elsa este protagonista din filmul Frozen si i-am dedicat o categorie speciala de jocuri cu Elsa. Ea este regina regatului înghețat și viitoare regina Arendelle. Este o fată foarte frumoasă cu păr blond și puteți îngheța totul datorită puterii cu care s-a nascut.

Ca si copil, ea a fost mereu izolata de ceilalți pentru a nu face face rau celor din jur, tot ceea ce ea atinge cu mainile se transforma in gheata. Sora ei mai mica, Anna, a vrut mereu să se joace cu ea și intr-o iarna când făceau un om de zăpadă, s-a întâmplat ceva neașteptat. Omul de zăpadă a venit la viață și, în curând, a devenit unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, si l-au numit Olaf.

Alăturați-vă lui Elsa pentru a-și trăi propriile aventuri și purtați rochii elegante. Poți să o îmbraci pe Elsa cu rochii noi sau clasice de bal. Puteți, de asemenea, sa o machiati si sa fiti alaturi de ea in intalnirile romantice cu iubitul ei Jack Frost.

Deși Jack Frost nu apare în filmul Frozen este un personaj foarte dorit pentru fanii Frozen.  Ei se vor căsători și vor avea copii minunați.

Deci, cu succes, jocuri cu Elsa au cucerit inimile tuturor si nu le puteti pierde de pe site-ul nostru și merită o categorie separată, astfel încât să le puteți găsi rapid. Avem o mulțime de jocuri ale căror protagoniști sunt personajele din această animație de poveste amuzantă. Jocuri cu personajele din Frozen de colorat, jocuri cu printesele Anna si Elsa de imbracat, coafat si machiat, cu ele insarcinate, sau la doctor, dar si multe multe aventuri cu Olaf și multe altele. Arendelle cel magic te asteapta așa că nu ezita să inspectați această secțiune fantastică.

Toate jocurile sunt gratuite și potrivite pentru tine, astfel încât te vei bucura la maxim!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top