Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri Biliard

Jocuri Biliard

Intrați în turnee de biliard online și concurați cu adversarii vostrii din aceste jocuri cu biliard. Alăturați-vă altor jucători și începeți provocarea din Ball 8, sau snooker, printre altele. Începeți să vă bucurați de această mare varietate, vă veți confrunta cu adversarii și veți obține victoria.

Biliardul este considerat un sport de precizie în care introducem un număr de bile în cele șase găuri ale mesei, dar ceea ce este cu adevărat complicat este că ar trebui să facem acest lucru folosind o bâtă care lovește o minge care la randul ei le va lovi pe celalalte.

În funcție de tactica pe care o joci, bilele trebuie introduse în ordine, dar, în general, există două tipuri de bile: netede și dungate. Cunoscuți pentru bilele netede au în întregime aceeași culoare, în timp ce dungile au o dungă albă în centrul mingii.

Jocul clasic de biliard incepe cu primul care introduce o minge intr-una dintre găuri, si continua să introduca toate bilele de același tip. De exemplu, dacă ați introdus o bila cu dungă trebuie să introduceți toate celelalte pentru a câștiga, puteți să le introduceți în ordinea dorită, cu excepția mingii negre care conține numărul 8. Dacă faceți greșeala de a introduce această minge înaintea celorlalte care ti-au ramas, atunci pierzi automat jocul. 

Incepe sa alegi jocul de biliard pe care il preferi si castiga!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top