Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Aventura Jocuri cu Minecraft

Jocuri cu Minecraft

Joacă-ți propria aventură în lumea pixelată a lui Minecraft alaturi de Steve selectand unul dintre aceste jocuri cu Minecraft. Va trebui să găsiți resurse, să construiți adăposturi, să sapati mine, sa carati obiecte cu cărucioare, să vă creați piei și să supraviețuiți creaturilor care vin noaptea.

În această categorie veți găsi toate jocurile legate de lumea Minecraft pe care le avem disponibile pe site-ul nostru pentru a vă petrece o după-amiază de distracție extremă. Jocul Minecraft ridică pasiuni în rândul publicului tânăr de acum câțiva ani, până când a obținut un loc printre primele jocuri de vânzare pentru diferite platforme. Microsoft a preluat controlul acestui joc în plină expansiune și de atunci l-a menținut cu actualizări regulate adăugând moduri de joc și elemente noi pentru a-și mulțumi publicul. Cu un astfel de succes nu este surprinzător faptul că am atins acest număr mare de mini-jocuri a căror temă este aceea a lumii cubice cu texturi tridimensionale.

Minecraft a câștigat, printre altele, pentru că una dintre principalele sale caracteristici este o lume deschisă în care nu trebuie să așteptați misiuni sau povestiri. Fiecare jucător își poate crea propriul univers și poate alege cum, când și ce să facă în orice moment. Așa că personajele cunoscute ale lumii Minecraft sunt deja create de jucători sau implicit în joc, pe care le poți personaliza după preferințele tale schimbând hainele, culoarea părului.

Jucătorii își pot crea propriile construcții, pot explora teritoriul și pot obține resursele pe care le pot utiliza pentru a se îmbunătăți treptat. Ar trebui să obțină metale pentru a-și îmbunătăți armele și armura pentru a se apăra împotriva creaturilor, iar ceilalți jucători primesc hrana pentru a supraviețui în această lume. Pentru subiectul de hrană sunt animale pașnice, cum ar fi pui, porci, oi, de la care utilizatorii poate obține atât alimentele, cât și resursele pe care le oferă. Pentru a vă îmbunătăți apărarea, aveți nevoie de masa de craft cu care puteți crea toate armele, armura și uneltele necesare pentru a supraviețui în această lume deschisă. Singura misiune este să supraviețuiți în această lume ostilă, lucrând în timpul zilei cu colectarea de resurse pentru a vă proteja noaptea de creaturile teribile care ies la apus. Printre aceste personaje sunt zombi, păianjeni sau faimosul Creeper, care sunt creaturi verzi care explodează când se apropie de caracter.

Toate aceste lumi pixelate vin pe site-ul nostru cu o varietate de jocuri cu Minecraft care au fost colectate în această categorie, astfel încât să nu pierdeți nici unul. Puteți găsi mini jocuri care urmează tema jocului original, dar avem și jocuri cu nuanțe diferite care utilizează caracteristicile universului Minecraft. Descoperiți modalități noi de a te distra cu personajele din joc sau de a continua cu cel clasic, dacă este ceea ce îți place foarte mult. Bucurați-vă de cea mai bună colecție de jocuri minecraft fără java, fără servere și fără descărcări pentru a vă juca gratuit de pe browser.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top