Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Spiderman

Jocuri cu Spiderman

Profitați de abilitățile si puterea lui Spiderman pentru a prinde toti infractorii din New York in aceste jocuri cu Spiderman. Urcați pe zgârie-nori în căutarea de inamici cum ar fi Dr Octopus sau Green Goblin. Super-eroul baroc al lui Marvel vă va surprinde cu noile abilități de cățărare.

Cunoști povestea lui Spiderman? După o vizită la laboratoarele din industria Oscorp, Peter Parker a fost mușcat de un păianjen modificat genetic. Dar, așa cum a spus unchiul Ben, cea mai mare putere vine dintr-o mare responsabilitate, de aici Petru va învața să-si controleze si folosească puterile pentru a câștiga o luptele.

Totul incepe când un hoț fură bani și nu se oprește, dar soarta a făcut ca acest hoț sa fure masina unchiul său Ben și un incendiu cimplit sa îl ucida. De aici porneste calea de justiție în care Spiderman isi doreste să opreasca tot răul care vrea să rănească oamenii din orașul său, fie hoți, gangsteri sau psihopați. Misiunea lui Spiderman este să-i prindă pe toți și să-i pună într-un loc sigur.

Acest lucru va putea face cu puterile păianjenului, cu un simț arahnid care va avertiza asupra oricărui pericol înainte de a se produce și toate acestea combinate cu o agilitate incredibilă, cu puterea care ii permite de asemenea să sa se cațere pe pereți, va reusi in cele din urma sa stopeze răul. Asta a făcut una dintre cele mai mari istorii de comedii super-eroice cu Spiderman și a devenit unul dintre cei mai iubiți de către public. Un super erou! Prin urmare, există mii de jocuri bazate pe povestea lui pentru ca fanii eroului sa poata continua să se bucure de aventurile lui in aceste mini-jocuri.

Pe langa jocurile cu Spiderman de aventura si actiune va asteapta si jocuri de colorat cu Spiderman, astfel încât să puteți schimba culoarea acest costum de super-erou. Puteți, de asemenea, să creați un costum nou pe care Spiderman îl va purta in noile sale aventuri fără a fi recunoscut de cei din jur. Alte activități care se pot face cu Spiderman sunt urcarea pe clădiri, de condus masini de curse, motociclete, vehiculele care zdrobesc dușmanii în lupte precum Venom sau Octopus și multe alte aventuri. Nu ratați această categorie dedicată marelui super-erou Spiderman care este gata să salveze pe oricine este în pericol. Alăturați-vă și împreună veti putea să punăti capăt răului întregii planete!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top