Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Bataie pe Strada

Jocuri cu Bataie pe Strada

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Bataie pe Strada

Joacă cu personajele Street Fighter în lupte epice împotriva lui M. Bison și armata sa de luptători intr-unul dintre aceste jocuri cu bataie pe strada. Toți luptătorii au abilități uimitoare imposibil de a le eschiva.

Cu siguranta jocul de lupta Street Fighter este cel care ma poate pune in pielea unui maestru al luptei sau al luptei artelor martiale transpuse in lupte stradale, unul la altul. Rivalii evident, de asemenea, profesori Sern, astfel încât Sern într-adevăr luptă greu, care ne oferă o serie de lovituri puternice.

Au fost primele combinații de jocuri de luptă care integrează aceste jocuri create de o serie de hit-uri consecutive și, de asemenea, cu două butoane în același timp sau o succesiune de butoane pentru a obține o combinație specială. Aceste lovituri, au ca rezultat o animație specială și impresionantă, pe care daca le vei stapani vor fi un rău devastator pentru adversar, o funcție a complexității combo-ului.

Dacă vă plac luptele de stradă și sunteți dispuși să deveniți stăpânul stăpânilor, trebuie să vă luptați cu oricine vă intalniti pe străzi si puteti exersa cu aceste  jocuri cu bataie pe strada. Dacă ii puteți bate pe toti, în cele din urmă apar rivali si mai puternici pentru a testa abilitățile tale de lupta cu ale lor.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top