Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Batman

Jocuri cu Batman

Orașul Gotham este un loc mai sigur de când super-eroul nostru Batman a decis să lupte împotriva răului pe străzile sale in aceste jocuri cu Batman. În misiunea sa va avea ajutorul unor aliați precum Robin, Batgirl, Nightwing sau mafioarul Alfred. Figura Batman a realizat un mare succes și au aparut o multime de filme și seriale de televiziune. Batman the Dark Knight, Batman Begins și, cel mai recent, Batman VS Superman, sunt unele dintre marile filme care au condus la acest personaj de benzi desenate pe marele ecran. Platformele de jocuri video cum ar fi PS3, PS4 sau XBOX au alimentat succesul lui Batman, de asemenea, aparand o mulțime de jocuri in care el este protagonist, chiar are o versiune si de Lego. Acum este momentul ca voi sa va jucati o serie de mini jocuri online care au fost colectate in aceasta categorie.

Totul începe după uciderea părinților săi, Thomas și Martha Wayne, în fața fiului său mic, Bruce Gotham City, a fost aruncat într-un val de crime și corupție fără precedent. Se pare că moartea acestor doi oameni celebri ai orașului a fost puțină bunătate pe care o lăsaseră oamenii în Gotham.

Dar fiul său în acea zi a fost propus să restaureze speranța la oraș și locuitorii săi, de la o vârstă fragedă a devenit un erou Batman lupta împotriva a tot ce este putred. Datorită marea lui avere, Batman are o cantitate imensă de instrumente și arme de ultima generație pentru a lupta împotriva crimei, pe lângă forța fizică care îi insuflă teama printre dușmanii lor. Nu numai că se va confrunta cu criminali sau mafioți obișnuiți, dar va trebui să se ocupe de niște supervilini, cum ar fi Jokerul sau Penguinul, care vor să distrugă orașul și să-l remodeleze complet la alegere, indiferent de daunele pe care le provoacă. Deveniți eroul Gothamului și salvați-i oamenii de răul care le-a urmărit.

Începeți să trăiți aventurile în Gotham alături de Batman cu titlurile pe care le propunem aici. Batman Arkham se întoarce, motociclete și mașini de curse, misiuni de salvare și de salvare, ciocniri cu rivalii de vârf și mulți alții din seriile animate diferite, jocurile Batman de imbracat și multe altele. Alăturați-vă Batman în războiul său împotriva celor mai răi ticăloși și faceți din această lume un loc mai bun de trăit jucand jocurile din categoria de jocuri cu Batman!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2023
top