Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri Razboi

Jocuri Razboi

Porneste la razboi intr-unul dintre aceste jocuri cu razboi si etaleazati abilitatile de strateg. Ai o sete de luptă? Căutați un câmp de luptă cu vărsare de sânge fără risc pentru tine sau pentru alții? Veți găsi sute de jocuri de razboi aici. Veți avea nevoie de toate gândurile pentru a vă stabili strategia și degetele rapide pentru a lupta pe teren - jocurile de război online combină creierul și brațul virtual. Alegeti orice joc doriti voi si demonstrati-le celorlalti cat de buni luptatori sunteti, cat de bine stiti sa organizati soldatii din subordine si cum se lupta pentru a castiga in lupta impotriva inamicului. Indiferent ca luptati impotriva altor soldati, impotriva monstrilor, a extraterestrilor, a piratilor, a vikingilor, ca sunteti soldati de elita ori de gherila, soldatii regelui ori mercenari, acum aveti sansa sa va demonstrati capacitatea de luptatori puternici, abili si cu o dexteritate iesita din comun.

Jocuri cu razboi beneficiaza de o grafica exceptionala. Cu ajutorul mouse-ului ori al tastelor, aveti sansa unica de a descoperi o lume a soldatilor, de a invata noi tehnici de lupta si strategie si de a acumula puncte, deschizand noi etape de joc. Noi lansam provocarea, voi jucati cu ce doriti de la tancuri, arme de elita, grenade, elicoptere, nave spatiale pana la lupte corp la corp.


Uneori războiul se strecoară, iar jocurile de lunetist precum Sniper Assassin vă permit să experimentați această parte. Căutați un joc care vă face să vă gândiți pentru a va gasi cea mai buna strategie? Jocuri de război bazate pe strategii cum ar fi preluarea, războiul Miragine și războiul din 1917 vă vor impulsiona să gândiți o imagine de ansamblu, coordonând întreagul batalion, armata, un oraș sau o națiune. Alte jocuri de război, cum ar fi Heliwars, vă vor lăsa să vă luptați in spatiu. Stabiliți-vă războiul în orice epocă, de la preistoric la viitorul sci-fi, sau puneți-l într-un domeniu alternativ unde magia este o armă serioasă.
Opteaza pentru grafica super-retro cu jocuri cum ar fi Castle Wars 2. Sau scufunda-te in fotorealiste in 3D in primul joc de shooter Military Wars Warfare. Sau păstrați stilul de artă drăguț și vesel, în stil RPG clasic, cu Viking Warfare in care Northmen apăra o fărâmă din paradis. Puteți juca ca marini, ca soldat de armata, sau chiar ca goblins în jocul de război plin de fantezie Clan Wars: pădure Goblin.
Războiul va aștepta, vă cheamă ca deveniti erou. Alegeți jocul preferat și lăsați bătălia să înceapă.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top