Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Roboti

Jocuri cu Roboti

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Roboti

Roboții sunt mașini ale viitorului pe care le putem folosi pentru diverse activități, aici vei gasi o multime de jocuri cu roboti. Progresele tehnologice vor permite cyborgs, dinozauri robot și multe alte creaturi. Împușcați-vă adversarii prin crearea de roboți, combinând piesele pentru a crea cei mai puternici roboti.

Roboții au fost creați de omenire pentru a asista la diverse sarcini, în viitorul nu prea îndepărtat vom folosi aceste ființe metalice pentru multe dintre sarcinile noastre zilnice. Dar fiți atenți deoarece o inteligență artificială poate uita cele trei legi ale roboticii Asimov pentru a-și atinge obiectivele.

Dacă oamenii vor fi invadati de o armata de roboti rau intentionati atunci va trebui să fim pregătiți să luptăm cu roboții pentru supraviețuirea omenirii. Alăturați-vă rezistenței umane, ascunzându-vă în tunelurile subterane care erau orașele lor.

Dar, spre deosebire de ei, oamenii pot acționa logic contracarând unele atacuri inamice într-un mod unic. Mai mult, datorită acestei calități, suntem capabili să provocăm daune neașteptate, pentru că dacă putem distruge creierul care controlează toate mașinile atunci avem o șansă. 

Există multe aventuri pe care le puteți realiza cu acești roboți care au fost creați cu un anumit scop. Roboții cu arme care se confruntă cu un inamic concret pentru a obține victoria; Aventurile cu roboții Transformers pentru a salva omenirea de pericolele care se ascund; Roboții vs. zombi luptă în care oamenii folosesc această tehnologie pentru a scăpa de apocalipsa zombie.

Pe scurt, o lume a roboților care a fost colectata în această secțiune de jocuri cu roboti, astfel încât să nu pierdeți nici unul dintre mini jocurile noastre  cu acest subiect. Acum vă puteți bucura de toată tehnologia oferită de acesti roboți online și fără costuri, deoarece toate jocurile noastre sunt gratuite.  

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top