Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Sah

Jocuri Sah

Categoria de jocuri sah te invita sa te joci o bătălie pe tabla de șah, avansând cu armata a 8 pioni, 2 cai, 2 nebuni, 2 turnuri, o regina și un rege. Obiectivul este de a da sah mat ​​regelui inamic. Nu lăsa pe rege să te elimine! 2 persoane se vor confrunta cu o bătălie de 16 piese în 64 de pătrate. Șahul este unul dintre jocurile in care ai nevoie de multă strategie și viteză mentală pentru a analiza toate mișcările posibile necesare, pentru a invinge inamicul nostru scrificand unele piese și anticipând mișcările lor. Stiai ca jocul de sah a aparut acum 1500 de ani in India iar primul campionat mondial de sah s-a tinut in 1886. La inceput piesa de sah numita nebun iar pe engleza bishop, se numea elefant si exact ca nebunul de azi mergea pe diagonala. 

In aceasta categorie am strans toate jocurile de sah ce merita jucate, sunt jocuri de calitate care iti vor testa inteligenta si strategia. Colectia cu jocuri de sah online nu se rezuma la clasicul joc si contine si versiuni mai speciale in care piesele de sah sunt inlocuite cu soldati, roboti sau animale. Acum la moda sunt acele jocuri sah cu spioanele care-si fac mat atacatorii. Prinde hotii, leaga-i si ai grija sa nu te bata, proteajeaza-ti spioanele. Am si jocuri de sah in 2 pe care le poti juca cu un prieten sau cu cine doresti tu.  Daca vrei sa inveti sa joci mai bine sah trebuie sa-ti alegi adversari buni, ai sa vezi ca dupa primele 10 jocuri vei incepe sa le iei mai usor piese si poate chiar sa le dai mat. Cand joci cu un profesionist ce a citit carti cu strategii pentru jocuri de sah ai sa te multumesti si cu un pat, ba chiar vei considera ca este o victorie. 

Pentru a castiga la jocurile de sah iti recomand sa incerci sa intelegi tactica adversarului. Daca-i plac caii si joaca bine cu ei, e o idee buna sa-i iei la schimb cu ceva. Daca adversarul iti face probleme mari cu regina sa, atunci fa schimb de regine cu el. In aceste schimburi daca esti inteligent poti sa dai doua sau trei piese si sa iei 3 sau 4 piese adversarului. Exista si jocuri de sah usoare in care calculatorul cu care joci va parea ca te lasa sa castigi insa defapt asta-i tot ce poate juca. Am si jocuri de sah pentru avansati, alege ultimul nivel de dificultate si iti promit ca oricat de bun esti vei pierde, cel putin la inceput.  Avem o varietate de jocuri de șah de care vă puteți bucura online gratuit. Nu este nevoie să descărcați nimic pe PC, doar alege unul dintre acestea care sunt disponibile online. Puteți juca împotriva calculatorului sau puteți căuta un partener pentru această provocare într-un meci de șah. Pregătește-te pentru un joc de strategie în care fiecare mișcare are un impact asupra jocului.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top