Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu BataieJocuri cu Ninja

Jocuri cu Ninja

Cele mai noi

Jocuri cu Ninja

Îndrăzniți sa utilizati sabiile de ninja si arte marțiale în acesta colectie de jocuri cu ninja. Jocuri Ninja gaiden, ninjago, lego ninja și multe altele pe care le puteți savura online. Luptati ca un ninja și înfrânați pe toți dușmanii și adversarii care va ies in cale.

 Instruiți de copii în artele marțiale ascunse, inclusiv tehnicile ninjutsu, taekwondo și alte duzini de arte marțiale. Nu numai că trebuie să stăpânească aceste tehnici de arte marțiale, deoarece pregătirea lor nu este completă fără a deveni maeștri cu toate armele pentru a fi folosite ca săbii și shurikens.

Maestrii ninja sunt capabili de lucruri iesite din comul, cum ar fi alpinismul clădirilor într-un pestaeo sau dispariția într-o bomba de fum. Dar, de asemenea, ei pot arunca un shuriken la distanțe mari fără a fi descoperiți, cum ar fi mersul pe jos sau alergatul fără a face un sunet.

Dacă un ninja vă urmărește, nu puteți face nimic pentru a scăpa. Deveniți un autentic ninja și antrenați-vă abilitățile în dojo-ul secret pentru a stăpâni toate tehnicile antice de lupte. Timpurile s-au schimbat, dar ninja nu s-au schimbat, acum se confruntă cu dușmanii, așa că nu este neobișnuit să vezi un ninja care se confruntă cu mafia și chiar luptă cu zombi într-o apocalipsă zombie.

Intr-un joc, un papirus important al lui Airjitzu a fost furat de un samurai. Razboinicii lego ninjago trebuie sa-l recupereze. Jocul are multi ninja insa ai nevoie de puncte pentru a-i debloca.  

Rigby, din desenele animate Un show obisnuit, de pe Cartoon Network, a intrat in televizor chiar atunci cand rula un show cu ninja. Mordecai il va ajuta pe prietenul sau in lupta cu razboinicii ninja. Vei face salturi si vei lovi inamicii.

Vei gasi jocuri lego cu luptatorii ninjago. La fiecare nivel vei juca cu un alt ninja. Pentru a debloca zone de lupta noi, trebuie sa recuperezi sabiile verzi. Invata sa-ti misti luptatorul, sa sari din pereti si sa ataci la momentul oportun.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top