Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Transformers

Jocuri cu Transformers

Pentru fanii acestor roboti am creat o categorie speciala de jocuri cu Transformers. Transformatorii sunt o rasă extraterestră de roboți care provin dintr-o altă planetă numită Cybertron, care a fost distrusă o dată de războiul civil. Supraviețuitorii acestei rase au venit pe Pământ ca o planetă foarte asemănătoare cu a ta, dar transformatoarele sunt împărțite în două fracțiuni, Autobots și Decepticons.

Autoboții știu cum este viața prețioasă și încearcă să o protejeze, în timp ce Decepticonul se gândește doar la putere și elimină toți cei care se opun obiectivelor lor. Acesta este motivul pentru care conflictul dintre aceste două facțiuni este încă foarte viu, așa cum Decepticonul vrea să elimine toți oamenii și animalele de pe pământ pentru le lua energia, creând o noua planeta pentru ei.

Din fericire pentru oameni, Autobots lupta pentru a apăra omenirea. Ei sunt deghizate ca vehicule și curente obișnuite, care sunt amestecate între oameni pentru a le proteja fără, deoarece doar câțiva cunosc existența lor și se luptă cu ei pentru a ne salva pe toți. Capacitatea sa de procesare este ceea ce va numi seria, de aici si numele de Transformatoare.

Aici puteți trăi aventurile acestor personaje cu jocuri cu Transformers nesfârșite care îi au ca protagoniști. Roboții în Transformatoare deghizate, Transformers Prime, etc .: bazate pe seria în toate jocurile sale. Lupta cu Transformatorii și-au depășit dușmanii răi pot salva omenirea de acest pericol. Puteți colora personajele pentru a le aduce mai multe culori pe care le doriți și pentru a obține un aer nou. De asemenea, vă puteți lucra într-un laborator și puteți începe să vă faceți propriile Transformatoare cu care să realizați noi aventuri și să porniti în lupta împotriva clanului inamic.

Există multe activități cu protagoniștii Transformers. Dacă aceasta este una din seriile preferate vă veti bucura de fiecare dintre capitolele sale, nu puteți pierde această secțiune pe care am creat-o pentru tine. Începeți să jucați mini-jocurile disponibile. Ce distracție începe cu manipularea acestor roboți!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top