Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport Jocuri cu Box

Jocuri cu Box

Antrenati-va zilnic în sala de gimnastică, măriți-vă mușchii și îmbunătățiți-vă tehnica pentru a începe măsurarea capacității pe care o ai in ringul din aceste jocuri cu box. Sa fii un boxer nu este ușor, trebuie să aveți o formă fizică excepțională pentru a rezista fluturi de pumni si pentru a arunca adversarul de pamant.

Există trei categorii atunci când se distribuie boxeri, cele cu greutăți ușoare, medii și grele. Exista mai multe categori de boxeri, unii au o agilitate excelenta, în timp ce in mass-media găsim si jucatori mai echilibrați dar și luptători din categoria grea, unde vedem lovituri zdrobitoare capabile să bată un om cu o singură lovitură. Adăugarea boxului pentru femei este o priveliște pentru a vedea cum aceste fete se luptă fără să-și dea un răgaz reciproc.

Dacă vă place lupta și stilul tradițional al jocului, pregătiți-vă să vă testați împotriva celor mai dificili adversari și să rezistați loviturilor cele mai devastatoare tuturor atacurilor posibile in aceste jocuri cu box. Dar dacă ești cu adevărat bun, îl vei putea lovi rapid, făcând legătura cu adversarii tăi rapizi și puternici. Puteți, de asemenea, să luptați cu celebra televiziune și film pentru a le învăța o lecție pe care nu o vor uita niciodată, deoarece în ring nu primesc lovituri duble.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top