Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri Naruto

Jocuri Naruto

Naruto Shippūden are multe bătălii și va avea nevoie de ajutorul tău, in plus a pregatit o multime de surprize in aceasta categorie de jocuri Naruto. El se confruntă împotriva altor personaje în luptele sale vs. Goku, Bleach și multe altele. Nu mai așteptați să vă distrați cu ninja japoneză din benzi desenate.

Naruto este protagonistul serialului manga cu același nume care spune aventurile unui ninja adolescent. Dorind să devină următorul Hokage din satul ascuns Konoha, Naruto se antreneaza în fiecare zi pentru a-și stăpâni abilitățile de ninja și a fi eligibil pentru titlu ar trebui să fie considerat unul dintre cei mai puternici din sat. Trebuie să învețe să însușească multe tehnici de ninja, toate în timp a nostenit un blestem asemenea ca vechiul său tată hokage, blocat de una dintre fiarele vechi din interior.

Sacrificarea propriei vieți, Tatăl lui Naruto a început în interiorul vulpei cu nouă coaste, aceasta ii dă o mulțime de putere. Dar dacă nu puteți controla și domina această putere, în cele din urmă veți pierde controlul acestei fiare eliberând doar haos și distrugere. Creați-vă propriul mod în care acest tânăr ninja domină tehnicile imposibile și dezvoltă altele noi, lăsându-i pe toți surprinși. Dar nu este ușor să devii Hokage, în timp ce dușmanii puternici lurking sunt acolo dispusi să-i pună capăt visului.

Acum trebuie să faceți un training cu Naruto pentru a vă ajuta să deveniți Hokage și să câștigați recunoașterea pe care o caută într-un sat. Pentru a face acest lucru veți porni in bătălii cu el în care înfrângerea dușmanilor care apar în serie este principalul scop in aceste jocuri cu Naruto. Dar dacă acest lucru nu este suficient, spectatorii vor să vadă cum Naruto se confruntă cu alte vedete din seria anime. Acesta este cazul jocului în care veți vedea forțele opuse Naruto VS Goku în mâinile tale va fi câștigătorul. Un altul dintre aceste jocuri este Naruto VS Bleach unde trebuie să-i ajuți pe prietenul nostru să se proclame câștigător. Toată lumea este acum online alaturi de Naruto pe PC, jocuri complet gratuitw, astfel încât să fie accesibil tuturor fanilor. Alăturați-vă Naruto pe drumul său de a fi cel mai bun ninja vreodată!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top