Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Rechini

Jocuri cu Rechini

Bucura-te de acțiunea creaturilor marine in vasta noastră gamă de jocuri de rechini. Puteți înota în ocean, sa vânați pește sau sa înotați la țărm și sa atacați fiecare surfer pe care il vedeti in timp ce jucati in rolul unui rechin ucogator! Colecția noastră vă aduce acțiune, oferindu-vă controlul de a mânca orice doriți. În alte aventuri, puteți provoca haosul total, răsturnând bărcile și lăsând echipajul pe foc! Chiar și să ieși din apă și să-i provocați pe rechini într-o cursă de poveste!

Intr-unul dintre aceste jocuri cu rechini esti un scafandru ce vrea sa se scufunde intr-o groapa extrem de adanca si plina cu rechini. Pestii carnivori nu vor veni dupa tine insa daca te atingi de ei te vor musca. La doua muscaturi, jocul s-a termina si esti mancat.

Jucand in rolul rechinilor care mănâncă pești din colecția noastră este la fel de simplă ca și folosirea tastelor săgeți de pe tastatură. Vei avea control total asupra prădătorului tău, scufundându-te sub apă, urmărind alți pești și ajungând să ataci. În colecția noastră, puteți juca orice joc de aventură subacvatică pe care il doresti. Deveniți un rechin tigru, ciocan sau o creatură albastră și speriți pe vrăjmașii voștri! Scorul de puncte pentru a provoca distrugerea și capturarea adversarilor. Jocurile noastre cu rechini vor oferi ore și ore de divertisment pur!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top