Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Politie

Jocuri cu Politie

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Politie

Faptul de a fi un polițist și de a face parte din corpul de securitate al statului este o profesie foarte importantă în care trebuie să prinzi raufacatorii din oraș jucand aceste jocuri cu politie, vei intra in uniforma de politist si vei face randuiala. Trageți hoții care fug, conduceți o mașină de patrulare și arestati hotii.

Sa protejați cetățenii este una dintre îndatoririle tale care asigură siguranța în fiecare zi, dacă doriți să știți cum este un astfel de loc de muncă acum poti afla jucand aceste jocuri. Lupta împotriva raufacatorilor este continua și în aceste jocuri ar trebui să contribui la transformarea orașului într-unul dintre cele mai sigure din lume.

Antrenează-te la academie pentru a deveni un mare polițist, învață ce înseamnă să fii polițist. Când sunteți deja pregătit, veți merge pe străzi, unde trebuie să fiți foarte atent, deoarece orice semn poate duce la o crimă în desfășurare. Datoria ta este aceea de a proteja simpli cetățeni cinstiți de răufăcători, de a face tot ceea ce este necesar pentru a le menține în siguranță. Văd că vă puteți implica, de asemenea, în urmărirea prin oraș cu mai multe mașini de patrulare și elicoptere care îl urmăresc pe suspecti.

Multe sunt jocurile pe care le avem și mulți sunt rivali, așa că găsim jocuri cu politisti care lupta impotriva teroristilor, a hotilor și multe alte misiuni. Poliția a pregatit jocuri pentru copii și începe să-i invete ce este legal și nu în fiecare oraș. Patrulați și opriți oamenii care amenință securitatea altor cetățeni pentru a face o lume mai bună și mai sigură. Începeți să faceți parte din poliția virtuală a unității și puneți în spatele gratiilor pe toti cei care o merită!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top