Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri cu Delfini

Jocuri cu Delfini

Delfinii sunt una dintre cele mai inteligente creaturi cunoscute omului si va asteptam sa-i descoperiti in aceasta categorie speciala de jocuri cu delfini. În colecția noastră, puteți prelua controlul asupra unui delfin și experiența vieții sale ca una dintre aceste creaturi magice! Jucați în ocean cu alte creaturi, faceți trucuri in apă și mergeți la scufundări la mare adâncime. Veți câștiga puncte în jocurile noastre cu delfini in timp ce veti efectua trucuri, veti prinde pești și veti fugi pentru a scăpa de rechini. Puteți, de asemenea, concura în Jocurile Olimpice. Începeți explorarea oceanului chiar acum și intrați în colecția noastră de jocuri jocuri cu delfini!

Răsuciți-vă și săriți cat mai sus, executand cele mai tari trucuri, folosind tastatura. Nu sunt necesare alte controale pentru a naviga cu acest delfini talentați în sectiunea de jocuri cu delfini. Redați în 3D si bucurați-vă de vastele oceane ale lumii.  

Spectacolele cu delfini sunt reusite atunci cand exista pasiune si multa dragoste fata de delfini. In aceste jocuri vei controla delfinul, vei face sarituri in apa, vei lovi mingi, vei trece prin cercuri si nu in ultimul rand, te vei distra.

Sau pur si simplu joaca-te de-a detectivul intr-unuldintre aceste jocuri cu delfini de cautat litere intr-o poveste care implica aceste fiinte marine. Trebuie sa gasesti literele alfabetului ascunse in acele imagini cu delfini.
Totodata, coloreaza imagini cu delfini, joaca jocuri cu carduri de memorie si puzzle-uri.

 In My Dolphin Show, vei ajuta delfinul sa faca cascadorii, sa loveasca mingii, sa treaca prin cercuri sau sa sara peste obstacole. Daca reusesti sa termini numarul vei primi peste de mancare.

Distreaza-te alaturi de acesti delfini minunati in fiecare joc din aceasta categorie!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top