Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Sport

Jocuri Sport

Vei deveni un adevarat campion jucand aceste jocuri de sport! Încearcă să obții scoruri cât mai mari în jocuri cu mingea, de fotbal, de tenis,  jocuri de cascadorii, jocuri de snowboarding, box, basket, golf, biliard, pescuit, de tras cu arcul.  Participa la olimpiade si concursuri. Alege-ți echipa favorită si joacă un turneu de fotbal. Crezi că echipa ta va câștiga cupa?

Personajele de desene animate te asteapta intr-unul dintre aceste jocuri sport sa pornesti in propriul turnament de fotbal! Pentru a participa, îți poți crea propria echipă. Alege căpitanul și jucătorii echipei și arată-le celorlalte echipe de ce ești în stare. Nu vei câștiga campionatul fără suficiente antrenamente, așa că fă tot ce poți pentru a-ți transforma jucătorii în jucători de elită. 

Crezi că ești poți juca biliard ca un profesionist? Ia parte la acest turneu și asigură-te că vei merge acasă cu cupa de aur!
Poate iti place sa te joci Ping Pong! Trimite mingea înapoi către oponent și încearcă să-l faci să rateze.

Preferi sporturile de iarna? Poţi avansezi cât mai departe de pe pârtia de ski? Lansează-te la momentul potrivit, păstrează-ţi echilibrul în aer şi încearcă să faci o aterizare perfectă!
Este timpul pentru a juca o partidă de bowling! Apasă butonul la momentul potrivit pentru a alege direcţia şi forţa de deplasare a mingii şi încearcă să obţii cel mai bun scor!
Încearcă să tragi cu arcul si sa lovești centru țintei și să obții un punctaj cât mai mare pentru a merge la următoarea competiție in aceste jocuri sport de tras cu arcul.
Poate freferi golf-ul. Încearcă să duci mingea în gaură din cât mai puține lovituri si distreaza-te.

Daca iti plac cursele, tot ce trebuie sa faci este sa alegi un cal și sa participi la o cursă! Sau joacă o partidă de badminton! 
Indifirent care joc il vei alege, iti garantam ca te vei distra!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top