Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu saruturi

Jocuri cu saruturi

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu saruturi

Bucurați-vă de cele mai romantice cupluri in aceste jocuri cu saruturi. Pregătește-te pentru o intalnire in care sa cuceresti cel mai frumos baiat cuceri cu un sărut dulce. Unul dintre primele lucrurile pe care fiecare persoană îndrăgostită așteaptă de la partenerul ideal sau persoana care i-a atras atenția este să primească un sărut de la ea. Dacă n-ai sărutat niciodată o altă persoană, ți-ar putea fi frică să faci asta, sa nu faci vreun pas greșit. Acum poți să-ți faci primul sărut să fie perfect și partenerul tău să-ți spună cât de bine l-ai sărutat, pentru că, potrivit multor guru ai primului sărut al dragostei, este tot ce contează pentru a întâlni pe cineva. Poate doriți să ajutați o fată timida sa se sarute cu prietenul ei, ei încearcă să facă acest lucru oriunde în școală, astfel încât trebuie să fiți atenți pentru a nu-i vedea nimeni.

Un alt cuplu se afla intr-un magazin si vor sa se sarute. Ai grija sa nu te vada niciun client. Cand vezi semnul excalamarii deasupra unui om, inseamna ca trebuie sa te opresti pentru ca va intoarce si te va vedea. Ai 5 minute la dispozitie pentru a incarca bara de sarut la 100%.

Avem multe cupluri care doresc să se sărute și trebuie să le ajuți să obțină un sarut. Joci jocuri cu saruturi pe plajă, în pat, la școală, în birou și în multe alte locuri, acolo unde se dezlănțuie pasiunea. Multe dintre aceste personaje sunt oarecum timide, așa că trebuie să se sarute pe ascuns și atunci când nimeni nu se uită în jur. Multe celebrități au căzut în puterea iubirii și s-au sarutat cu partenerii lor. Super-eroi ca Hulk, Spiderman sau Superman; filmele personajelor Disney, cum ar fi Alba ca Zapada, Anna și Elsa din Frozen, Cenușăreasa, etc; sau celebrități precum Obama, Paris Hilton, Angelina Jolie și Brad Pitt.  

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top