Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Personaje Desene Jocuri cu Cenusareasa

Jocuri cu Cenusareasa

Cele mai noi

Jocuri cu Cenusareasa

Jocuri cu Cenusareasa este o categorie dedicata fetelor pasionate de printese. Cenusareasa este o fata, care a fost tratată ca o servitoare de către mama ei vitregă și surorile sale. Dar intr-o seara, dupa ce a mers la bal si a dansat cu printul, viata ei s-a schimbat ca pein minune si a devenit o prințesă Disney. Distrează-te cu protagonista acestui basm și prințul ei.

Categoric, Cenușăreasa este povestea unei fetițe umile, o super-fata care lucrează in casa mamei vitrege. Ea a vrut doar să meargă si ea la palat pentru seara de dans organizat pentru toată lumea, dar mama ei vitregă nu a vrut sa o lase să plece și pe lângă ea nu avea nimic de purtat.

Dar, având în vedere evenimentul anticipat, se schimbă totul pentru această săracă fetiță, deoarece zana cea buna a auzit dorințele ei si le-a transformat in realitate. Transformați-vă ca Cenusareasa într-o singură noapte intr-o adevarata prințesă, alegeti-vă o rochie incredibilă intr-unul dintre aceste jocuri cu Cenusareasa.

Te asteapta jocuri cu printesa Cenusareasa de facut curatenie, de colorat, de imbracat, coafat si machiat, cu ea insarcinata, sau la doctor, de dansat la bal, dar si multe alte aventuri si surprize.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top