Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu AnimaleJocuri Talking Angela

Jocuri Talking Angela

Angela s-a facut cunoscuta datorita partenerului său Talking Tom până când a aparut propriile mini jocuri Talking Angela. Bucurați-vă de această versiune de Talking Angela fără sa descărcati jocuri și distrați-vă cu aventurile ei. Angela apare intr-o multime de ipostaze, in unele jocuri ea este insarcinata, trebuie sa o imbraci, sa o coafezi, sa gatiti impreuna, sa o ajuti in intalnirile ei romantice cu Tom și multe alte activități pe care să le îndeplineasti cu aceasta pisica adorabila.

Frumoasa Angela s-a facut renumita dupa ce a aparut in jocurile lui Talking Tom. A avut succes atât de mare încât este acum protagonistul propriilor jocuri Talking Angela și astfel pentru a nu pierde niciunul dintre ele, am creat această categorie în care includem toate titlurile in care ea este protagonistul. Primul joc al lui Angela a fost o versiune a Talking Tom, dar de data aceasta ea a fost creata ca sa iti raspunda la actiunile tale. Ea a continuat apoi cu alte jocuri din familia lui Talking Tom pentru a crea o serie infinită de personaje.

Angela se caracterizează prin a fi o pisică albă și cu ochi mari de culoare albastra, cu frumusetea si finetea ei a cucerit foarte multe fete. Drept urmare a intrat în lumea jocurilor și au aparut foarte multe jocuri Talking Angela gratuite pentru fete. Avem jocuri dress up, jocuri de colorat, jocuri de machiaj, jocuri cu Angela la spa și multe altele cu care te poți distra cu prietena lui Talking Tom. Faceți cunoștință cu Angela in lumea pisicilor vorbitoare în jocurile ei gratuite online!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top