Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Ever After High

Jocuri cu Ever After High

Bine ați venit la Ever After High in aceste jocuri cu Ever After High va asteapta liceul incredibil unde fiii adolescenți și fiicele tuturor basmelor preferate s-au adunat pentru a-și urma destinul. La Ever After High, elevii sunt împărțiți în două clase, "Royals" - cele destinate să "trăiască fericite ianinte si dupa" și "Rebelii" sau cei care se luptă cu adevărat pentru a-și crea destinele.

 Jocurile din categoria de jocuri cu Ever After High pe care le-am adunat pentru tine prezintă caractere din ambele părți și în timp ce vă petreceți timpul în țara lor fantastică, veți avea șansa de a ajuta domnișoara Apple White cu rutina zilnică a părului și a feței, ocazia unică de a ii vedea colecția impresionantă de rochii de inspirație inspirată de Raven Queen, veți descoperi secretele de frumusețe ale lui Briar Beauty și veți fi, de asemenea, invitați să participați la una dintre cele mai mari petreceri de ceai ale Madeline Hatter.

 Celebrul C.A. Cupidonul are și ea câteva jocuri, iar una din aceste zile, Miss Ashlynn Ella va avea nevoie de mâna ta de ajutor. Surorile O'Hair caută întotdeauna un coafor super talentat pentru a-și forma minunatele bucle de păr, iar frații frumosi ai familiei Fermecător ar folosi sfaturile tale de modă pentru a-si asorta cele mai potrivite haine pentru intalnirile lor. Sperăm că va veti bucura sa vizitati categoria de jocuri cu Ever After High!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top