Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri de Machiat

Jocuri de Machiat

Cele mai noi

Jocuri de Machiat

Multe fete n-ar iesi niciodată din casa fără a avea cel puțin un pic de machiaj. Daca iti place sa te machezi atunci cu siguranta vei petrece foarte mult timp in aceste jocuri de machiaj. Alaturați-va pentru a descoperi cele mai recente tehnici de machiaj și pentru a va inspira cu câteva idei minunate despre cum să faci un machiaj profesionist al pleoapelor, cum sa conturezi obrajii, sau să înveți ce culori să alegeți pentru un aspect de machiaj de zi cu zi, sau pentru diferitele ocazii speciale di sarbatori. Descoperiți ce tip de machiaj ar trebui să utilizați în funcție de anotimp, cum să aplicați lentilele de vedere dacă purtați și ochelari și multe alte sfaturi utile pe care sunteți pe punctul de a le descoperi in aceste jocuri de machiaj.

In jocurile noi cu machiat vei avea atat de multe culori incat vei putea machia fetele in sute de feluri si toate la fel de reusite. Pentru a varia putin activitatea iti prezint jocurile de machiat si imbracat, in aceste jocuri te pregatesti pentru o anumita ocazie, o petrecere sau poate o seara romantica. In orice caz trebuie sa arati impecabil iar machiajul sa se potriveasca cu hainele pe care le-ai imbracat. 

In jocurile de machiat printese trebuie sa-ti iasa totul perfect, nu ai dreptul la nicio creseala pentru ca nu-ti permiti ca vreo fata sa fie mai bine machiata ca o printesa. Vei putea juca jocuri de machiat si imbracat mirese, in aceste jocuri vei fi cea care transforma o nunta obisnuita intr-o nunta extraordinara cu o mireasa machiata minunat.

 Oh, nu-ți face griji dacă esti o începătoare. Vei putea practica pe aceste păpuși. Aici pe ijocurigratis.com veti gasi tot ce este necesar pentru a invata cum sa faci un machiaj perfect de la zero: un kit de machiaj profesionist umplut cu toate cosmeticele de care aveti nevoie, cateva tutoriale iti vor fi de un real folos.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top