Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri de Moda

Jocuri de Moda

Cele mai noi

Jocuri de Moda

Ia spuneti fetelor, credeți că aveți un simț dezoltat pentru modă? E timpul să-l dovedesti! Haide si exploreaza numeroasele variații diferite ale modei. Uitați-vă că colecția noastră de jocuri de moda cu haine pentru diferite iesiri si ocazii, de la o plimbare obisnuita în parc, sau o intanire cu prietenele pentru cafeaua de dimineață, sa imbracati staruri, papusi celebre si să descoperiți moda din întreaga lume. Asigurați-vă că nu veți pierde colecția specială plină de farmec, care este puternic influențată de tinute actuale pe care le-am văzut la Hollywood. Puneți-vă abilitățile de moda la un test major și pentru a vedea dacă puteți crea unele costume pentru zilele de școală, sa amestecati  mai bune elemente pentru a face cele mai reusite combinatii, atat în echipamente de sport dar nu ezitați să verificați colecția noastră impresionantă de pijamale dulci roz. Și fetele ... păstrați o minte deschisă și încercați totul! Niciodată nu știi de care stil de moda te vei îndrăgosti.

Băieți și fete celebre vă așteaptă să îi ajutați să isi aleaga hainele cu care sa se îmbrace și să le dati cele mai bune sfaturi in materie de fashion in aceste jocuri de moda pentru a avea un aspect cat mai personal. Deschideti dulapurie din garderoba lor, sau insotiti-i la cumparaturi pentru a-si cumpara  haine noi de la cei mai renumiti designeri.

Cum ar fi sa creezi propria linie de haine care sa iti poarte semnatura? Vrei să devii un guru de modă? Dacă răspunsul este da, aceasta va fi secțiunea ta preferată. Aici poți personaliza haine pentru vedete, printese, personaje  din desene, filme și televiziune, personaje din jocuri video etc. A sosit timpul schimbarii, iar tu, ca un consilier de moda le vei schimba stilul.

În plus, puteți să vă pregătiți propriul show de modă cu modelele de dress up, jocuri de mers pe covorul rosu, sau Săptămâna modei din întreaga lume. Pe scurt, veți fi consultantul de modă, si vei imbraca toate aceste personaje pentru viața de zi cu zi sau pentru un eveniment special. Toți au dreptul să se simtă frumosi și speciali pentru o zi și pentru asta au nevoie de ajutorul tău.

Nu vă veți plictisi să încercați hainele celor mai renumiti designeri vestimentari din aceste jocuri cu moda. Vă veți bucura de alegerea hainelor fie dintr-o singură piesa, fie prin combinarea a două pentru a crea un aspect perfect. În plus, trebuie să adăugați unele accesorii pentru personalizarea tinutei, așa că, accesoriile au rolul lor de a va face speciale.  Dovedește lumii că ca ai spirit de mare designer vestimentar!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top