Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri cu Bebelusi

Jocuri cu Bebelusi

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Bebelusi

Grija pentru un bebelus nu este o sarcină ușoară, deoarece trebuie să fiți langa ei în orice moment, iar in aceste jocuri cu bebelusi ii veti intalni pe cei mai scumpi din lume. Aratati-le jucăriile pentru a ii distra, faceti-le baie, schimba scutecul, hainele, si duceti-i la plimbare etc. Multe sunt activitățile pe care le puteti face in aceste jocuri cu bebelusi astfel încât nou-născutul nostru să nu plângă.

Nou-născuții sunt cele mai adorabile creaturi din lume, sunt drăguțe și tot ceea ce fac, ne face sa zambim. Bebelustii au mereu nevoie de ingrijire deoarece nu se pot descurca singuri si daca nu-i ajuti incep sa planga din ce in ce mai tare. 

Seria cu jocuri de ingrijit bebelusi continte jocuri in care esti o dadaca ce are grija de un bebe sau chiar de mai multi babelusi. 
Daca ti se pare prea greu sa ingrijesti bebelusi atunci alege jocuri de imbracat bebelusi, sunt foarte multe haine frumoase si vei avea cu ce sa-l imbraci si sa-l schimbi daca e cazul. In toate jocurile de bebelusi mici vor exista persoane mai mari care sunt responsabile pentru ei, un bebe nu trebuie lasat singur niciodata. 

Vei gasi jocuri de spalat bebelusi la baie. Din cand in cand bebele trebuie sa faca baita insa nu e asa de simplu pe cat ai crede, trebuie sa-i distragi atentia, sa-i dai jucarii in timp ce il speli. 

Jocurile cu bebelusi de ingrijit iti arata cat de mult s-au straduit parintii tai cu tine si te invata ce ai de facut atunci cand ingrijesti un bebe. Categoria de jocuri cu bebelusi la doctor te va transforma intr-o doctorita pediatru ce ingrijeste si face injectii bebelusilor bolnavi dar se si joaca cu ei ca sa nu planga. 

Chiar și Dora Explorer ne va ajuta să avem grijă de acești micuți si ne învață toate secretele de a ii face bine. Toate lucrările care implică îngrijirea unui copil cum ar fi baita, îmbrăcarea, pieptănarea, etc. Trebuie să le îndepliniți în aceste jocuri distractive.  

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top