Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri pentru fete Jocuri de Coafat

Jocuri de Coafat

Cele mai noi

«
1

Jocuri de Coafat

Spălarea, tăierea, vopsirea și pieptănarea părului vor fi activitățile pe care trebuie să le faceți în salonul de înfrumusețare din aceste jocuri de coafat. Va trebui să creati coaforii inedite pentru prințesele Disney, Barbie, Dora, fete simple sau faimoase, sa coafati mirese etc. Nu vă puteți imagina câte coafuri puteți face clienților care vin in salonul tau.

Toată lumea are nevoie de o tunsoare și de o coafură perfecta in ocazii speciale. Dacă sunteți aceea persoana care se bucură de a crea coafuri noi de fiecare dată, poate că este timpul să vedeti cum se gestioneaza propriul salon de coafura.
La orice nunta este nevoie de o coafura senzationala, te poti antrena cu jocuri de coafat mirese.

Incepeti sa creati propriul salon de coafură in unul dintre aceste jocuri de coafat, pentru inceput alegeți cea mai bună locație pentru a vă construi afacerea și decoreaza totul totul până la ultimul detaliu, optimizeaza spațiul pentru a servi cât mai mulți clienți. Deoarece nu puteți servi singur clienții va trebui să angajați personal care să vă ajute.

Chiar și celebritățile au aflat cat de talentata esti si vin la tine sa le faci coafuri originale si profesioniste. Nu numai că le spalati, tundeti si vopsiti părul, le vei si machia folosind machiaje profesionale, de asemenea, pentru orice eveniment. Pregătiți umbrele pentru ochi, rimel și ruj pentru a le face să arate cat mai impresionant.

 Daca nu vrei sa te complici cu machiatul opteaza pentru acele jocuri de coafat parul in care tot ce trebuie sa faci este sa multumesti clientii de la coafor ca sa-ti dea bani mai multi si sa spuna prietenelor de salonul tau pentru a obtine recomandari. Banii castigati ii vei investi in produse mai bune si iti vei extinde salonul. 

Aveți clienți de toate stilurile și printre ei nu putem uita de prințesele Disney cunoscute pentru a-și schimba aspectul și pentru a-și cuceri prinții din nou. Alte celebrități, de asemenea, vor veni in coaforul tau pentru a obține cele mai indraznete coafuri. Ești gata să fii antreprenorul anului? Nu așteptați și începeți acum.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top