Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Tiruri de Parcat

Jocuri cu Tiruri de Parcat

Jocuri cu Tiruri de Parcat este o categorie noua dedicata baietilor pasionati de aceste vehicule uriase. Am jucat mai multe jocuri de parcare înainte, dar de data aceasta este atât realistic, realizat in 3D, incat cu siguranta te vor fasmina si pe tine. Tastele din dreapta, stânga, în sus și în jos este tot ce ai nevoie pentru a conduce si parca aceste tiruri.  

Dacă sunteți pasionat de tiruri și v-ar place să le conduceți atunci puteți obține experiența reală de conducere prin jocuri gratuite de conducere online. 

Spre deosebire de jocurile de curse, jocurile de parcare sau jocurile de conducere se axează în principal pe controlul tehnicilor de parcare și a vehiculelor. Nu trebuie să te lupți cu alți jucători în aceste jocuri, dar jucătorul trebuie să ajungă la linia de sosire pentru a câștiga scorurile. Diferența majoră dintre jocul de curse și de conducere sau de parcare este că în jocurile de curse există mai mult de o mașină pe ecranul jocului, iar jucătorul trebuie să concureze cu alții pentru a termina cursa, în timp ce în jocul de parcare nu există adversari la cursa și jucătorul trebuie să treacă nivelurile pentru a ajunge la țintă.

Jocurile de parcare sunt ideale pentru studenții și tinerii care sunt în curs de a lua lecții de conducere și de a învăța să conducă pentru prima dată. Acestea nu numai că oferă jucătorilor experiență și talent realist de conducere, dar și sporesc abilitățile de parcare.

 Aceste jocuri virtuale de parcare conțin controale fizice excelente care sunt implicate în incidentul din lumea reală și implică toate tacticile de a întoarce roțile pentru parcare paralelă sau inversă. Aceste jocuri constau în principal în diferite niveluri de parcare și scorul este alocat atât pe baza preciziei parcării, cât și a timpului necesar parcării vehiculului. Tot ce trebuie să faceți este să treceți obstacolele și să folosiți diferite abilități și tehnici pentru a juca cu succes într-un mod simplu și ușor, astfel încât să puteți câștiga mai multe puncte în consecință.

Aceste miscari nu sunt grele, dar trebuie sa acorzi atentie atat parcarii, cat si celorlalte masini care trec pe langa tine, sa nu le lovesti in timp ce executi parcarea. Nu uita sa pui avariile!

Ai gasit un loc de parcare? Uite ce trebuie sa faci mai departe, in 7 pasi!

1. Apropie-ti masina de cea din fata ta, indreapta rotile, astfel incat sa fii paralel cu masina parcata.
2. Uita-te in dreapta (tine mana pe tetiera scaunului din dreapta ta) si da cu spatele pana cand vezi in geamul din spate, dreapta al masinii portbagajul si stopurile masinii parcate.
3. Opreste-te, intoarce volanul maxim dreapta si continua parcarea.
4.Uita-te in oglinda din stanga, iar cand vezi ambele faruri ale masinii parcate in spatele tau (sau bordura, daca nu mai e nimic parcat) opreste.
5. Cand observi farurile masinii parcate, ia doua ture de volan stanga (pentru a indrepta rotile) si continua parcarea.
6. Cand oglinda din dreapta trece de coltul masinii din spate, opreste.
7.Ia total stanga, pentru a o incadra cat mai bine, iar cand vei iesi din parcare, nu mai trebuie sa executi nicio manevra (sau poti indrepta rotile, iar cand vrei sa pleci, dai de volan maxim stanga).

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top