Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu ImpuscaturiJocuri Sniper

Jocuri Sniper

Demonstrați-vă abilitatile de lunetist cu mare precizie in aceste jocuri sniper. Țineți-vă respirația și îndreptați-vă bine înainte de a trage trăgaciul și a obține o tragere perfectă. 

Puteți deveni un lunetist adevarat în cel de-al doilea război mondial și ajutați la eliberarea Europei de ocupația germană, trebuie să vă confruntați cu o mulțime de soldați și tancuri. 

Exact ca si in Counter-Strike trebuie sa stai la panda si sa astepti inamicii sa iasa pentru a le trage un glont in cap cu sniper-ul. Daca lasi 5 sa scape vei pierde iar daca dai head-shot iei bonus.

Ambasada Olandei este ocupata de teroristi, iar tu, un lunetist priceput, trebuie sa-i omori pe toti! Un punct rosu te va ajuta sa identifici tintele pe care trebuie sa le dobori inainte sa inceapa sa traga asupra ta.

Ce spui de un joc in care joci rolul unui asasin ce lucreaza pentru CIA. Scopul tau este sa elimini tintele pe care ti le trimit ei si sa indeplinesti obiectivele misiunii. Vei folosi o pusca cu luneta pentru a impusca oameni intr-un oras. Nu trage in nevinovati altfel vei rata misiunea.

In alt joc, ai iesit la vanatoare cu pusca cu luneta. Pe campia aceasta nu sunt animale, probabil au fost speriate de zombi. Ce? Zombi? Ah, bun, atunci avem ce vana. Pune ochiul in luneta, alege-ti o tinta si trage. Omoara cat mai multi inainte sa ti se termine timpul.

Joaca-te ca un lunetist in aceste jocuri sniper gratuite. Omoara inamicii in mod eficient, indiferent de misiunea ta. Bucurați-vă de aceste jocuri care vă vor testa strategiile de tinta cu această armă puternică capabilă să omoare dușmani cu o singură lovitură. Noi toți avem încredere în tine și în abilitățile tale, sa nu ne dezamăgești!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top