Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri Platforma

Jocuri Platforma

Călătoriți în timp cu o mare selecție de jocuri de platformă! Săriți, trageți și calatoriti pe drumul care duce spre victorie pentru a vă arăta abilitățile de gammer. Indiferent dacă treci prin roiuri de dușmani urâți sau doar doresti o cursa cu obstacole provocatore, jocurile de pe platformă sunt calea de parcurs! 

Călătorește în cursul ultimelor obstacole în Vex! Vei vedea dacă aveți abilitatea de a vă crea drum prin nivele după nivel in gropi uriase, piroane mortale și picături masive. Abilitățile de gândire rapidă și tastatură este tot ce ai nevoie! Continuați în următoarea tranșă a seriei Raze cu Raze 3. Încă o dată, săriți în rolul unui super-soldat antrenat, folosind tot felul de arme de ultima generatie, săbii și chiar jetpacks pentru a-ti invinge dușmanii aprigi, cum ar fi extratereștrii, zombi și roboți. Poate tu și echipa ta să rămâi în viață suficient de mult timp pentru a ajuta Pământul să se recupereze de la o invazie extraterestră? Există o singură cale de a afla!

Doriți să obțineți și mai multa acțiune? Apoi, aruncați o privire la prietenul meu Pedro. Du-te pe stradă sub îndrumarea ... unei banane vorbitoare? Da, o banană vorbitoare numită Pedro, care vă va învăța frânghiile și vă va ajuta să treceți de obstacole și să vă împușcați dușmanii într-un platformer cu aspect mare! Faceți o călătorie înapoi într-o lume a satelor vechi, războinici curajoși. Fiind supraviețuitorul unic al distrugerii satului, depinde de tine să ajungi la nivel după nivel si sa depasesti toate obstacolele și dușmanii în timp ce lupți pentru a-ți restabili oamenii!


Indiferent de gustul pe care il ai pentru aceste jocuri de platforma, pregateste-te sa sari, sa lupti si sa alergi cat poti de tare pentru a ajunge in varful clasamentelor!

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top