Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Parcari

Jocuri cu Parcari

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Parcari

In aceste jocuri cu parcari trebuie să parcați diferite tipuri de vehicule, cum ar fi autoturisme, camioane, autobuze, avioane etc. Învățați cum să parcați în locuri complicate, fără a vă zgâria sau a va lovi masina in obstacolele care apar în fiecare loc de parcare. In aceste jocuri cu parcari puteți practica cum se parcheaza masinile in locuri special amenajate in acest sens, marcate corespunzator, trebuie sa tineti cont de limitele impuse si sa nu loviti alte vehicule parcate sau obiecte din jurul tău, deoarece vei fi penalizat. Deci, arătați-vă abilitățile și manevra de răbdare, care vor fi împinse până la limită cu aceste jocuri distractive chiar acum.

Cu mașina probabil sarcina pare usoara, dar dacă urcam int-un camion, avion sau autobuz lucrurile se complică. Intr-un vehiculul mai mare va fi mai dificil de manevrat pentru a il parca, astfel încât aceasta va fi o provocare pentru experți. Dar asta nu este totul, vor exista jocuri pentru a parca avioane și avem cate ceva pentru toată lumea, chiar si jocuri de parcat vapoare si barci. Aceasta arată că nu există nicio provocare care să vă stea în cale și să parcați orice vehicul pe care îl sugerăm. Jocurile de parcare sunt ideale pentru studenții și tinerii care sunt în curs de a lua lecții de conducere și de a învăța să conducă pentru prima dată. Acestea nu numai că oferă jucătorilor experiență și talent realist de conducere, dar și sporesc abilitățile de parcare. Aceste jocuri virtuale de parcare conțin controale fizice excelente care sunt implicate în incidentul din lumea reală și implică toate tacticile de a întoarce roțile pentru parcare paralelă sau inversă. Aceste jocuri constau în principal în diferite niveluri de parcare și scorul este alocat atât pe baza preciziei parcării, cât și a timpului necesar parcării vehiculului. Tot ce trebuie să faceți este să treceți obstacolele și să folosiți diferite abilități și tehnici pentru a juca cu succes într-un mod simplu și ușor, astfel încât să puteți câștiga mai multe puncte în consecință. Aceste miscari nu sunt grele, dar trebuie sa acorzi atentie atat parcarii, cat si celorlalte masini care trec pe langa tine, sa nu le lovesti in timp ce executi parcarea. Nu uita sa pui avariile!

Ai gasit un loc de parcare? Uite ce trebuie sa faci mai departe, in 7 pasi!

1. Apropie-ti masina de cea din fata ta, indreapta rotile, astfel incat sa fii paralel cu masina parcata.
2. Uita-te in dreapta (tine mana pe tetiera scaunului din dreapta ta) si da cu spatele pana cand vezi in geamul din spate, dreapta al masinii portbagajul si stopurile masinii parcate.
3. Opreste-te, intoarce volanul maxim dreapta si continua parcarea.
4.Uita-te in oglinda din stanga, iar cand vezi ambele faruri ale masinii parcate in spatele tau (sau bordura, daca nu mai e nimic parcat) opreste.
5. Cand observi farurile masinii parcate, ia doua ture de volan stanga (pentru a indrepta rotile) si continua parcarea.
6. Cand oglinda din dreapta trece de coltul masinii din spate, opreste.
7.Ia total stanga, pentru a o incadra cat mai bine, iar cand vei iesi din parcare, nu mai trebuie sa executi nicio manevra (sau poti indrepta rotile, iar cand vrei sa pleci, dai de volan maxim stanga).

Învățarea de a paca vehiculele nu a fost niciodată mai la îndemână, pe măsură ce noi vă punem la dispoziție această categorie minunată pe care am creat-o. Acceptați provocarea?

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top