Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Indemanare Jocuri ArcadeJocuri cu Mario Bros

Jocuri cu Mario Bros

Cele mai noi

«
1

Jocuri cu Mario Bros

Mario Bros este cel mai faimos personaj al Nintendo, aventurile lui vor incerca sa infranga pe Bowserul rau, un dragon rau care a rapit Printesa Peach pentru a forta instalatorul sa depaseasca toate capcanele. Mario Bros, Luigi și Yoshi vor face tot ce le sta in putinta in aceste jocuri cu Mario sa salveze prințesa.

Mario Bros a însoțit fanii jocurilor video de la începutul primelor console de jocuri. Renumitul instalator are întotdeauna probleme cu cel mai mare dușman, regele Koopas. Acesta este obsedat de printesa Peach si a rapit-o, dar fata il iubește pe prietenul nostru Mario și întotdeauna trebuie să meargă în căutarea lor să o ia acasă în condiții de siguranță. Pentru a face acest lucru, trebuie să treci mai multe niveluri in care îl așteaptă pe mulți dușmani care sunt in ordinea lui Bowser. Mario Bros se angajează în aceste aventuri, fie singur, fie însoțit de fratele său Luigi, care de obicei se termină cu succes, dar are nevoie de ajutorul tău.

Pe site-ul nostru puteți găsi o lume a lui Mario Bros în care să-și trăiască aventurile, de la clasic la modern. Aventurile cu Mario, Luigi, Yoshi, printesa Peach și multe alte personaje în această saga de jocuri care vor fi prezente în colecția noastră de jocuri cu Mario. Acest lucru vă permite să vă bucurați de jocurile lui Mario Bros pentru 2 jucători pentru a conta pe timp suplimentar pentru a depăși nivelurile. Nu numai că veți porni in aventuri, dar și ii veti putea îmbrăca personajele, sa le colorati, sa va jucati jocuri de memorie dar si de gasit diferente intre imagini. Un alt mare Mario Bros este Mario Kart versiunea lui, pe care îl confruntă cu prietenii și dușmanii in impresionante curse și campionate. În ele, puteți utiliza elemente care opresc sau împiedică modul în care adversarii au ajuns să intre în prima poziție la linia de sosire.

Toate acestea și multe altele sunt colectate în această categorie mare cu unul dintre cele mai de succes jocuri clasice din istorie. Dacă ați crescut cu Mario Bros sau v-ați întâlnit în versiunea sa actuală, acum vă puteți aminti sau cunoaște versiunea sa clasică și puteți efectua primele lor aventuri. Nu ratați toate aceste lucruri și mult mai mult că noi vom aduce noi titluri cu Mario. Pregătește-te să sari, să tragi, să treci prin conducte și sa folosesti toate abilitățile pe care le ai de la Super Mario!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top