Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri de Aparare

Jocuri de Aparare

Cele mai noi

Jocuri de Aparare

In aceste jocuri de aparare va trebui sa aperi castele, turnuri tower defence, case si orase care sunt atacate si invadate de inamici, dar si gradini sau pur si simplu ai de aparat o o nava spatiala sau un camp de lupta. 

Printre cele mai populare jocuri de apărare se enumera cele cu Tower Defence în care regatele se află în război pentru supremație și numai unul dintre ele poate domni. Tot ce ai de facut in aceste jocuri este sa plasezi cat mai strategic armata și sa învingi regatul inamic. Un alt joc popular din aceasta categorie este cel cu cavalerul Von Wanst, alaturi de care vei porni in adevarate aventuri și il vei ajuta sa indeplineasca diferite misiuni ce i-au fost încredințate chiar de rege. 
Apocalyptic Tower este un alt joc de aparare foarte popular în care vei lupta împotriva monștrilor răi care vă atacă turnul. Pentru a ține fortul și a lupta împotriva atacatorilor, trebuie să construiți și să vă extindeți turela continuu. 
Crusader Defence este o serie foarte frumoasa de jocuri in stilul Tower Defence. Dușmanul este pe cale să atace. Pozitioneaza arcași și cavaleri în poziție cât mai strategică pentru a îi elimina rapid!
Aceste jocuri de strategie poti fi jucate atat de fete cat si de baieti, de toate categoriile de varste. Copii cei micuti pot juca un astfel de joc ca cel in care trebuie sa elibereze printesa prizionera din turn. Ea asteapta un cavaler curajos care sa o salveze. Alege jocul preferat si distreaza-te!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top