Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri Curse 3D

Jocuri Curse 3D

Cele mai noi

Jocuri Curse 3D

Categoria de jocuri curse 3D a fost creata pentru jucătorii pasionati de masini de curse, pe autostrăzi sau piste speciale. Dacă nu conduci autoturisme cu viteza de 500 KMPH pe drumuri reale, atunci este o șansă să faci asta in aceste jocuri online. Nu numai ca vei rula cu o viteza de 500 KMPH, poti atinge viteze chiar si mai mari asemenea profesioniștilor, care se inscriu in celebreme competiții. Am clasificat cele mai populare jocuri de curse aici, cum ar fi Arctic Drift, Candy Tracks, Death Race etc.
Deci, jucați jocurile 3D din categoria numita jocuri curse 3D și deveniți dependenți! Incarca-te cu adrenalina, alege-ti masina de curse si incepe!  Arătați că aveți ceea ce este necesar să fiți primul care va atinge linia de sosire! Jocurile de curse au devenit populare printre jocurile online. Această categorie iese în evidență deoarece conține jocuri de curse care au o grafică 3D minunată, care face experiența jocurilor chiar mai realistica si remarcabilă.

Vei conduce o masina sport capabila sa mearga pe orice traseu de curse. Incearca sa nu te lovesti de pereti si sa castigi cursa obtinand cel mai bun timp. Iti recomand sa joci pe modul de amator pentru a putea controla cat de cat masina.

In alt joc, iti vei cumpara o masina de raliuri pentru a face curse 3D pe autostrada. Drumul este liber si plin de rampe pe care sa sari. Strange banii si canistrele de nistro. Dupa fiecare nivel iti poti face tunning la masina. Vei accelera mai rapid si vei face drifturi mai lungi.

Alege una dintre cele 16 masini sport, vei gasi printre ele masini Ferrari, Lamborghini, BMW, Alfa Romeo si multe masini tunate sau de raliuri. Testeaza masina folosind simulatorul auto apoi daca-ti place intra in cursa si castiga marele premiu al vitezomanilor.

 

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top