Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri de Logica Jocuri Bubbles

Jocuri Bubbles

Cele mai noi

Jocuri Bubbles

Jocuri Bubbles a fost creat pe baza celor mai populare jocuri ale lui Atari, numite Bubbles, lansat în 1989. Versiunea flash a jocului cu bule care este numită "Bubble Shooter" este ușor de jucat, extrem de distractiv și nu necesită abilități speciale.
Regulile jocului cu bule sunt cu adevărat simple, trebuie să explodeze cât mai multe bule posibil, cu cât mai multe, cu atât este mai mare scorul tău, dar nu trebuie să lași bulele să atingă pământul, deoarece acest lucru va sfârși jocul și va trebuie să înceapi din nou. Sună ușor? Fiți siguri că oamenii petrec ore întregi cu aceste bubbles si nu se plictisesc deloc.

Singura modalitate de a afișa bule este să obțineți 3 sau mai multe bule consecutive, cu aceeași culoare, aliniate și folosind singura armă - tunul care este atașat unei săgeți în partea de jos a ecranului de joc.

Folosind mouse-ul poți să îndrepți tunul spre direcția exactă pe care o alegi și apoi cu un click al mouse-ului tu tragi următorul balon.
Canonul arată întotdeauna culoarea următoarei bule pe care îl împușcați, astfel încât trebuie să planificați înainte pentru a vă asigura că veți obține acele 3 sau mai multe bule aliniate.
Nu trebuie neapărat să explodezi bulele pe fiecare foc pe care îl faci, planificarea înainte poate fi o necesitate reală în acest joc, dar trebuie să fii sigur că ai unde să te împuști, pentru că în clipa în care bulele ating pământul, jocul se termina.

Discuția despre jocurile cu bule nu poate fi completă fără a menționa un alt joc clasic numit "Bubble Bobble", lansat de Taito în 1986. În acest joc de platformă jucați un dragon (sau două) care poate sufla bule. Voi prindeți vrăjmașii voștri în bule. Puteți juca "Bubble Bobble" pe acest site.

După succesul mare al shooter-ului cu bule, mai multe jocuri cu bule au apărut în ultimii câțiva ani de curs - multe versiuni flash online ale acestor jocuri sunt acum disponibile.
De asemenea, a devenit atat de popular incat sa poti juca pe aproape fiecare gadget pe care il poti obtine (telefoane mobile, PDA-uri, tablete etc.).
Sunteți gata să începeți să spargeti bulele acum! aveți grijă să nu vă petreceți tot timpul, creeaza dependență.

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top