Jocuri jucate recent de tine:0 0
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu MasiniJocuri cu Autobuze

Jocuri cu Autobuze

Cele mai noi

Jocuri cu Autobuze

Puteți juca cu aceste jocuri cu autobuze pentru a realiza obiectivele fiecărui joc. De la a spala autobuzele, a le conduce pe drumuri dificile prin oraș, bucurați-vă de simulări cu autobuzul, de parcat si de transport pasajeri sau detinutii din inchisoare sau de curse cu aceste vehicule.

Un mijloc de transport public în marile orașe, fără îndoială, autobuzul, acest transport este ieftin și ecologic, deoarece atunci când este folosit în loc să utilizați propria mașină, fiecare economisește emisiile de CO2. Dar pentru a se bucura de acest transport este nevoie de șoferi, ei trebuie să fie profesioniști care cunosc farte bine traseul pentru a-și aduce pasagerii la destinație.

Evitati sa accidentati alte autoturisme și motociclete care trec prin oraș cu viteză maximă, respectând semnele de circulație și semafoarele pentru a siguranta pasagerilor. Puteți, de asemenea, să părăsiți orașul și să conduceți autobuzele comerciale, ceea ce vă va duce la destinații din întreaga țară și chiar pe continent. În timp ce acest lucru adaugă un grad de dificultate pentru a trece nivelul jocului, pentru că trebuie să conduci pe drumuri dificile, pe autostrăzi, să treci vama cu taxă, să conduci noaptea sau în ploaie și mult mai repede decât într-un oraș.

Conduce autobuzul școlar si transporta copiii la școală pentru a ajunge în siguranță și sănătoși. De asemenea, puteți efectua transferuri de deținuți în autobuzul închisorii, având grijă să nu scape. Condu autobuzul pentru pasageri, parcul de joacă și multe alte activități pe care le aveți disponibile în aceste jocuri gratuite online cu autobuze. Se dovedește că nu există niciun vehicul pe care să-i rezistați și v-ați născut pentru a conduce un autobuz mare!

Contact - Politica de Confidentialitate - iJocuriGratis.com © 2024
top